Persondatapolitik for The Mulligan Concept Danmark

Velkommen som kunde hos The Mulligan Concept Danmark.

I forbindelse med dine køb på siden er det nødvendigt, at vi noterer og behandler oplysninger om dig.

Firmaoplysninger

The Mulligan Concept Danmark v. Michael Møller Nielsen

Gugvej 146B, 1. sal

9210 Aalborg SØ

kursus@mulliganconcept.dk

Cookie politik

Websitet anvender cookies til at forbedre brugeroplevelsen, webanalyse og markedsføring. Din adfærd registreres anonymt hos tredjepart som fx Google Analytics, således websiden fungerer bedre og vi får en bedre placering i søgefeltet ved søgning på nettet.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved tidsbestilling eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger oplyst ved tidsbestilling og lign. bruges udelukkende til at gennemføre den funktion eller service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Henvende rettes til kontakt@smerteogsport.dk

Hvilke oplysninger behandler vi på siden?

Oplysningerne anvendes til brug for en god og sikker handelsvirksomhed og de administrative funktioner, der er forbundet hermed.

Vi har pligt til at opbevare dine oplysninger sikkert og fortroligt.

Vi kan også registrere andre oplysninger om dig til brug for afregningsformål. Disse oplysninger noteres med hjemmel i databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f [indtil 25. maj 2018: persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 2 og nr. 7].